Loading...
Cultuur 2018-03-15T12:31:07+00:00

Cultuur

Vanaf 1 januari 2018 is Jacquelien de Jong als cultuurmakelaar aangesteld in de gemeente. De cultuurmakelaar is de schakel tussen de aanbieders van kunst en kunsteducatie en de afnemers.

Onder aanbieders worden alle culturele instellingen van de gemeente, op het gebied van beeldende kunst, muziek, literatuur, film en fotografie, dans en drama en alle instellingen op het gebied van cultuur en erfgoed, zoals de musea verstaan.

Onder de afnemers worden onderwijsinstellingen gezien en elke doelgroep die activiteiten wil afnemen op cultureel gebied.

De makelaar zal instellingen op het gebied van kunst en cultuur en hun aanbod in kaart brengen, evenals de doelgroepen waar ze zich op richten. Aan de andere kant moet de makelaar inzicht krijgen in de behoeften die leven bij het onderwijs en verschillende groepen in de samenleving.

De cultuurmakelaar zal in nauwe samenwerking met de ambtenaren van de gemeente en de mensen achter Nijkerk Sportief en Gezond en de Culturele Raad initiatieven op het gebied van Kunst, Cultuur en Erfgoed ondersteunen en stimuleren.

Meer informatie?

U kunt contact met Jacquelien de jong opnemen op:
Jacquelien@nijkerksportiefengezond.nl
Tel: 06 123 29 789

Neem direct contact op