Special Sports

Special Sports is een campagne van Nijkerk Sportief en Gezond voor kinderen en volwassen met een beperking, die willen bewegen of sporten. Twee buurtsportcoaches initiƫren activiteiten voor mensen met een beperking bij sportverenigingen en sportaanbieders met als doel een goede basis te leggen, zodat de activiteiten duurzaam aangeboden kunnen worden.

Bij het beweegloket Special Sports kunt u terecht voor een persoonlijk advies als u op zoek bent naar een vorm van bewegen of een geschikte sportvereniging.

Er kunnen redenen zijn waarom u (nog) niet deelneemt aan een beweegactiviteit. Buurtsportcoach aangepast sporten Mirjam Hagenaar is er om uw vragen te beantwoorden en samen te bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn op het gebied van bewegen. Zij is o.a deskundig op het gebied van revalidatie, Speciaal Onderwijs en aangepast sporten en kent de groepen bij de verschillende verenigingen en sportscholen. Zij kan samen met u de eerste stap maken. Het beweegloket werkt samen met de gemeente Nijkerk, scholen, Stichting Mee, Sigma, Interakt Contour, Beweging 3.0, gezondheidscentra, zorgcentra, Centrum Jeugd en Gezin, ambulante begeleiders, SRO en diverse sportverenigingen/sportaanbieders.

Kom in beweging en neem contact op met:

Mirjam HagenaarIMAG0216

Email: mirjam@nijkerksportiefengezond.nl

Telefoon: 0654127349